Multifunkcionális babakocsik

Multifunkcionális-kombinált babakocsik

Pram 3 in 1 – rugalmas és megbízható a babakocsinak köszönhetően
A klasszikus babakocsiban a babákat szállítják fekve. Az autónak szüksége van egy megfelelő gyermekülésre. De hamarosan – a nyolcadik vagy kilencedik hónapban – a gyerek önállóan ülhet, és meg akarja ismerni a körülötte lévő világot. Gyakran nem fog nyugodni, és hamarosan új babakocsinak kell majd ülnie. Tehát egy sportkocsit vásárolnak, ami akkor elegendő a legjobb esetben, amíg a gyermek nem jön az óvodába. Az autóval való utazások talán még mindig hibásak, mert a sportkocsi nem illeszkedik a csomagtartóba. Aki most gondolkodik a különböző babakocsi-modellek összes költségéről, hamar rájön, hogy a babakocsi olcsó lehet. Többet fog fizetni a vásárláskor, de ez nem kell aggódnia egy megfelelő járművel a karosszék többi részében. Néhány modellen még a gyermekülést is beépítették, így az autónak csak egy megfelelő konzolra és később egy megfelelő gyermekülésre van szüksége. Ismét ott vannak – hasonlóak a kombi babakocsihoz – olyan modellek, amelyek az élet második és tizenkettedik évéből nőnek.

A babakocsiban a babakocsiban széles választékban találhatók a különböző igényekhez igazodó babakocsik. Minden modell kiválasztott márkás termékeket ismert gyártók, mint a mumus, CHICCO, GESSLEIN, HARTAN, HAUCK, KNORR BABA, STOKKE, TEUTONIA, ZEKIWA és még sok más. Figyeljünk akciómodelleinkre – itt még többet takarít meg!

Hosszú távon a babakocsi olcsó
A szülőktől az óvodai korig használandó babakocsi vásárlása valószínűleg többet fog fizetni, mint a rendszeres babakocsi, babakocsi vagy babakocsi vásárlása. De a babakocsi, a sportkocsi és gyakran a babaágyak kombinációja kifizetődik, ha később újra meg kellene vásárolnia egy sportkocsit. Különösen, ha további utódokat tervez, a kombinációs modell hosszú távon fizetni fog neki. Ráadásul egyes gyerekkocsik olcsóak, mert testvérkocsi-készletként készültek. Ilyen modell például a HAUCK testvérek „Freerider Shop’n Drive“. Itt van mindent egyben: babakocsi, testvér, cserélhető második üléssel, csecsemőhordozó 0+ és esővédő. Más gyártók összehasonlítható modelljei is megtalálhatók a boltban.

A karszalagok különösen praktikusak a moduláris felépítésük miatt: Rugalmas babakocsi keretet szolgál alapul. Az első hónapokban, mielőtt a gyermeke egyedül ülhetne, van egy csatolás, amely az autót normál hátulsó babakocsivá teszi. Néhány modellen ez később hordtásként szolgál. A rendszertől függően a gyártó baba héja alternatív módon felszerelhető a keretre. Ez még néhány termékben is megtalálható. Körülbelül kilenc hónap elteltével a sportkocsi rögzítését használják. Most a gyermeke kényelmesen megismerheti a környezetét ülve. Akár hosszú utat sétálsz utódaiddal, vagy sétálsz a városon – az állomás meg fog tenni mindent.

Vásároljon egy babakocsit – alaposan tanulmányozza a döntés előtt

A babakocsi sokkal hosszabb ideig használható, mint a többi babakocsi modell, ezért fontos, hogy a vásárláskor figyeljen a minőségre és a biztonságra:

Az összes babakocsi számára kötelező a rögzítőfék megakadályozni a nemkívánatos gördülést.
A sportos autós üzemmódban történő biztonságos rögzítéshez 5 pontos öv és biztonsági rúd álljon rendelkezésre.
A nagy tengelytáv fontos a biztonságos alapozáshoz.
Összecsukáskor az állomásnak be kell illesztenie a csomagtartóba – fontos szempont a vásárláskor.
Vegye figyelembe, ahol gyakran használja a gépkocsit: A hosszabb terepjárók, az elforgatható kerekek és a magasságban állítható csúszka jobb kormányozhatóságot biztosítanak.
Az optimális kényelem érdekében további kritériumokat is figyelembe kell venni. Például egy tágas bevásárló kosár kényelmesebbé teszi a város sétáját. De ez a részlet csaknem minden kombinált modellhez tartozik. Néhányan közülük benne van pelenka, esernyő és esővédő. További részletek:

A magasságban állítható lábtartó könnyedén ülteti a gyermekét, és alkalmazkodik a növekedéshez.
Magassága állítható kerettel védheti a hátát.
Gyakran mosható és tartós textilbevonat szükséges, így a babakocsi továbbra is meghívást és szépséget nyújt az egész karosszéria időszakában.
A tálca szerkezeteknek lehetővé kell tenniük a levegő keringését, hogy megakadályozzák a nedvesség felhalmozódását Ugyanez vonatkozik a tetőre is – ez nem akadályozhatja a levegő keringését és a nedvesség eltávolítását.
Különböző ültetési helyek alkalmazkodnak a gyermekek igényeihez – aludni, ülni és aktívan részt venni, figyelve a szülőket, és fel fel pillantani.

A bébi bélés növeli az ülés kényelmét a kisbabáknak. Baba babakocsi a baby-walz online rendeléshez A baby-walz online bolt lehetővé teszi, hogy megtalálja a megfelelő babakocsi az Ön igényeinek és követelményeinek. Egyszerűen használja a szűrőinket a kiválasztás szűkítéséhez, például méretek vagy összecsukható méretek, keréktípusok, színek, márkák és árak alapján. A legtöbb kombinációs modell alkalmas születésüktől. De vannak olyan modellek is, amelyeket csak 6 és 12 hónap között használnak. Például, ha már van egy gyermekülés, talán egy ilyen babakocsi az Ön számára. Minden modell esetében részletes információkat nyújtunk a boltban, így tények és képek alapján célzott döntést hozhatunk.

Kombinált babakocsi-Rugalmas alkalmazási lehetőségek

A rögzített káddal felszerelt szivattyúk csak néhány hónapig használhatók, mivel a baba gyorsan kijut a kádba. Néhány ilyen babakocsi különálló, ülésfunkcióval ellátott tartozékokkal rendelkezik. Optimálisan alkalmas birtokautók. A karosszéria egyesíti a különböző felhasználási módokat egy modellben. Rugalmasan és kényelmesen megváltoztathatja. A klasszikus babakocsi, a csecsemő-hordozó és a sportkocsi kombinációja takarít meg helyet és pénzt. Bár egy ilyen modell kezdeti beruházása drágább, akkor fizet, amikor a gyermeke nő, és új gépkocsiba költözik. A kocsi alapkerete az ülés korában lévő gyermek számára készült. A háttámla leereszthető a vízszintesre. Van – a télen – egy babakocsi lábszára. Ez sok szolgáltató számára fészkévé alakul, mivel rögzített lapot helyez a hátoldalon egy hordtáska létrehozásához. Ily módon kis mennyiségű anyag kerül elfogyasztásra, és a gépkocsi minden része használható a lehető leghosszabb ideig. Ugyanakkor a baba kellemesen lágy és buja. A babymarkt.de-ben megtalálhatunk különböző babakocsikat, amelyeket a születésről a gyermekkorra lehet használni.

Testvérek vagy Twin Cars – A kettős boldogságért

Várnak ikreket, vagy terhesek a következő gyermeket? – Gratulálok! Két gyermeknél sok mindent meg kell vásárolni kétszer. Gyermekülés, rácsos kiságy, utazótálca, bébi ruházat, kiegészítők cseréje – a kezdeti berendezés minden jellemző elemére kétszer vagy nagyobb mennyiségben van szükség. Nem így a babakocsi! Az ikrek vagy több, azonos korú gyermek esetében egy iker babakocsi vagy testvér tökéletes. A testvérekben a kicsik ülnek egymás mellé vagy egymás mellé. A márka Hauck, TFK, Baby Jogger, ABC Design and Joie fel, mint például a funkcionális kettős buggy és modellek két gyerek, akkor nem csak megkönnyítik a mindennapi élet két kisgyerek, de ez is jól néz ki. Így hát legalább a babakocsira ment, egy másik modell – köszönjük a testvér vagy az iker autó!

A biztonság és a tervezés kombinálva

A tolószékeknél a biztonság a legfontosabb. A fékezés szempontjából fontos, hogy a rögzítőfék egyszerre rögzítse a hátsó kereket. Önnek is képesnek kell lennie arra, hogy könnyen kiszolgálhassa őket. Vannak olyan modellek is, amelyeknek van egy kézifékük is, lehetővé téve a közúti vezetést. Válasszon a kerekek közül a pneumatikus és keménygumiból. A kerekek számával is választhat. Három vagy négy kerékkel szállítjuk a modelleket. A háromkerekű babakocsi könnyű mobilitásával jellemezhető, de a négykerekű modelleknél is könnyebben megdönthető. Győződjön meg róla, hogy az alkalmazott anyagok szennyezőanyagoktól mentesek.

A kis kedvesemnek nemcsak biztonságosnak, hanem kényelmesebbnek is kell lennie. Azok a kocsik, amelyek elegendő helyet biztosítanak gyermeke számára, és amelyek rugalmasan nyugszanak, fekvőek és ülnek, ideálisak az optimális kényelem érdekében. Gondolkodj a kényelemről is, amikor megnyomsz. Mindenekelőtt az állítható magasságú fogantyúk előnyösek. Ha a fogantyú a köldök szintjén van, a legmegfelelőbb a nyomógomb. Nincs korlátozás a tervezéshez. Válasszon a klasszikus, sima színekkel ellátott, vagy sportos modellek közül. Ezen kívül széles választékot kínálunk a babakocsikhoz. Akár változó táska, napernyő, esővédő, láb muff, a vásárlóerő, henger fórumon a testvér vagy kézzel melegítő az Ön számára, ha úgy találja, babymarkt.de Praktikus babakocsi. Vagy szép az autó egy aranyos babakocsi lánccal.

Mobil a babakocsival

Előzetesen fontolóra kell venni, hogy a kocsit sokat az autóban kívánja-e szállítani, vagy inkább az úton járni. Az első változat esetében fontos, hogy a babakocsi könnyen összecsukható legyen, és a lehető legkevesebb helyre van szüksége, amikor összehajtogatják. A legjobb módja annak, hogy ellenőrizze, hogy a modell illeszkedik-e a csomagtartóba. Itt gyakran hibás optimális. A keret, ahol a gyermekülés lehet helyezni közvetlenül van előnye, mert a baba, amikor kiszállunk a kocsiból nem kell eltávolítani a helyéről, így és így nincs ébren. Mindazok számára, akik tömegközlekedéssel vagy gyalogosan közlekednek a babakocsival, fontos az autó megfelelő kezelése. A keresztlécekkel ellátott járművek egy kézzel egyszerűen vezérelhetők, ellentétben a Krückstock vagonokkal. A nagyméretű, légfékezett kerekek növelik a gyermekkocsik kíméletes mozgatását durva felületeken, például a macskaköveken, de simogatják is.

Divatosan elegáns vagy könnyen mosható?

A fényes, divatos színekben lévő babakocsiok különleges módon ragyognak a baba felett, és a mamáj számára egy figura. Azonban, hogy előre, ha vásárol egy könnyű modell, hogy a gyermek hamarosan 1 éves és – ásni a homokozóban, és ezután azonnal tegye be a kocsiba, és néhány lépést fut az utcán, majd a piszkos cipő – még nedves időben a babakocsi be van állítva. A könnyen mosható szövetek így a mindennapi életet és később könnyebbé teszik a munkát. Egyébként a foltok kevésbé észrevehetők a nem látható mintákon.

Sima utak vagy kültéri használatra?

Ha a babakocsit csak sima felületeken használják, elegendőek a kis kerekek. Minél nagyobb a terep, ahová mozgatni szeretne, annál nagyobb a kerekek. Amikor a terepen való használatra, különösen az autó felfüggesztése a baba számára, fontos, hogy kényelmesen és visszafogottan üljön.

Teszt pecsét vagy teszt győztes?

Kézzsetek maguknak, hogy teszteljék a pecséteket és teszteljék eredményüket egy babakocsi vásárlásakor. A pecsétek jó jelek a gyártók magas minőségi előírásainak. A vizsgálati eredmények nyomon követik a vásárlási döntést is.

A babymarkt.de-től a babakocsiban kiválasztott termékek:
A választékunk alapján és az ügyfelek véleményeivel kapcsolatban a következő termékeket ajánljuk:

Mutsy IGO sportkocsi ülés White & Blue URBAN NOMAD Edition

Az egyszerű és sokoldalú Mutsy IGO babakocsi ülés White & Blue az URBAN NOMAD Edition lenyűgöző, kompakt, könnyű és könnyen verstauendes stílusban. A Mutsy IGO babakocsi ülés White & Blue URBAN NOMAD Edition kompatibilis nemcsak az IGO Urban Nomad keret, hanem az egyszerű ISO keret és az ISO keret Air. A Mutsy sportülései kiemelkedik miatt nagy sokoldalúságát közönséges gyermekülések. A puha párnázott betét két irányban rögzíthető a kerethez, és a háttámla és a lábtartó teljesen állítható. Annak érdekében, hogy a baba maximális kényelmet biztosítson, és győződjön meg róla, hogy bármikor és minden körülmények között kényelmesen érezze magát.

Babakocsi Tippek – Mit keres

A babakocsi vásárlásakor vegye figyelembe a biztonsági funkciókat
Rendszeresen ellenőrizze a fékeket
Az ötpontos pántokkal ellátott modellek optimális védelmet nyújtanak a gyermeke kiesése ellen
A fejtámlát ne töltse túl egyoldalúan a fejtámlára, ellenkező esetben felborulhat
Kövesse magát a teszteléshez és a teszteléshez a vásárlás során
A rugalmas szivargyakorlat a születéstől az óvodai korig használható