Babakocsi modellek

Babakocsi modellek- Melyik babakocsi modell megfelelő a gyermekem számára?

A különböző típusú babakocsik széles választékának megfelelő modell kiválasztása gyakran nehéz. A babakocsi, a márka, a szín, a kezelés, a méretek és az anyag kiválasztásakor mind fontos tényezők. Mindenekelőtt a várandós szülőknek tisztában kell lenniük azzal, mielőtt megvásárolják, amit a babájukról várnak a babakocsiról. A klasszikus babakocsi különösen az élet első hónapjaiban készült, lapos matracja van, ami zárva van. Gyermeke abban rejlik, mint egy kényelmes ágyban. Sok szülő választ egy olyan babakocsit, amelyet újra fel lehet újjáépíteni, amint egy gyermek ül és megtapasztalja a környezetét. Jó kiegészítés ez egy könnyebb buggy, amely gyorsan felhajlik, és könnyű elvenni. A kocogóban a szülők elintézhetik idősebbik gyermekeiket,ezek az autók jól fel vannak húzva, és széles, levegővel töltött gumiabroncsokkal rendelkeznek. Két kisebb korosztályú kisgyermek számára egy ésszerű befektetés egy testvérkocsi, amelyet egy iker babakocsinak is neveznek.

Multifunkciós Babakocsik

A babakocsit a hosszú hasznosság jellemzi, mivel a születésről a vén korszak végéig használható. Néhány egyszerű lépéssel a babakocsi sportos buggyá válik az ülésen lévő gyermek számára. Hála további adaptereknek, a csecsemő autósülést számos gyártó babakocsijához lehet csatlakoztatni.

A babakocsi drágább a vásárláshoz, de hosszú élettartamával meggyőzve, és különösen alkalmas abban az esetben, ha több gyermeket terveznek. A gyártótól függően és a kombi babakocsik kínálatában is megtalálhatóak a készletek, így akár napernyővel és / vagy esővédővel és / vagy pelenka tasakkal is kapható.

 

A nagy babakocsi bébi kocsi tanácsadó- Keresse meg a babakocsi.org oldal tanácsadásával a megfelelő babakocsit

  • Melyik modell megfelel a gyermeke számára?
  • Ezeket a kritériumokat be kell tartani a babakocsik vásárlásakor
  • Nagy kiegészítők és tartozékok a babakocsihoz
  • Az ár is döntő szerepet játszik
  • A döntéstámogatás táblázatos formában összefoglalva
  • Legnagyobb gyártók

Még a gyermek születése előtt is a legtöbb szülő már gondolkodik a megfelelő babakocsin. Gyakorlati, könnyen el kell távolodni és könnyen kezelhető – az igények magasak és a választás szinte irányíthatatlan. Először is, fontolja meg, hogy mely prioritások vannak. Leginkább a városban vagy a nem burkolt utakon jársz? A babakocsit rendszeresen be kell vinni az autóba? Gyakran utazik busszal vagy vonattal a gyerekkel? Lakása a földön vagy a felső emeleten van? Itt találja a következő bababarát babakocsi tanácsadót. Minden információ a különböző babakocsi-modellekről, aranyos kiegészítőkről és arról, hogy mit kell figyelembe venni a babakocsi vásárlásakor.

A babakocsi előnyei

hosszú rendelkezésre állás
adapterrel bővíthető
drágább vásárolni
sokoldalú használható
szigorú
bricska
bricska
A BUGGYS-hez

A buggy csak olyan gyermekek számára alkalmas, akik már önállóan ülhetnek. Ezeket a szállítóeszközöket kis méret, alacsony tömeg, nagy mozgathatóság és jó összecsukási méret jellemzi. Ha gyorsabban szeretne váltani a babakocsiból a babakocsiból, akkor javasoljuk, hogy figyeljen az állítható háttámlára. Az állítható háttámlanak köszönhetően az utódok mindig a buggyban fekszenek, és egy kis szünetet élvezhetnek.

Vannak különbségek például a kerekeknél, így egyes kocsik kis kerekekkel vannak felszerelve, így helytakarékosak és tökéletesen alkalmasak a városi használatra, míg mások nagy kerekekkel és alkalmasabbak a terepen.

Előnyök hibásak

kis méret, alacsony súly
nagy mozgathatóság
könnyen kezelhető
jó összecsukható méret
sportkocsi
sportkocsi
A SPORTS CAR

A babakocsit hosszú élettartam jellemzi, mert az általában az úton születik meg, mivel ez a sportos babakocsi és a kisgyermek ideális. Mint a rendszeres buggy, ez olyan gyerekeknek készült, akik már ülnek.

A buggyhoz való különbség egy sportosabb változat, különösen rugalmas, nagyméretű gumiabroncsok, párnázott őrök és parkolófék formájában a lejtős terepen. Néhány modell egyszerre használható sokoldalú Jogger vagy kerékpár utánfutó.

Előnyök sportkocsi

jól feszített
nagy, levegővel feltöltött gumiabroncsok a terepen
párnázott hevederek és védőpántok
Kézifék
Szekér kocsi és testvér
Tandem babakocsi
A TÖRZSEKRE

Ha egy gyermek boldogsága dupla csomagot kapott, vagy ha két kis korú gyermek van, akkor a mindennapi életben számos kihívással kell szembenéznie, például két gyermek szállítása egyszerre. A két gyermek babakocsi alapvetően a gyermekülések elrendezésében különbözik. Itt van először a kettős ülés, ahol mindkét gyerek hazudik, vagy egymás mellett ülnek. A gyerekek így tudnak egymással foglalkozni. A legtöbb kettős helyiség egyénileg igazodik a gyermek korához. Egy baba fürdő lehet az egyik oldalon, míg az idősebb gyermek egy buggyon ül a másik oldalon. Ennek a babakocsinak a hátránya a baba és kisgyermek számára hatalmas szélességben rejlik. Különösen a szűk belső városokban gyakran túl nagyok.

A megállapodás második lehetősége a Tandemwagené. Itt a gyerekek egy sorban ülnek, ami hosszú, de sokkal keskenyebb és rugalmasabb. Ha az egyik gyermek még mindig baba, akkor a csecsemő fuvarozó általában a szülők hátulján ül, míg az idősebb gyermek elöl ül és élvezheti a kilátást.

Előnyök ikerautók

két gyermek számára alkalmas
egyénileg alkalmazkodva a gyermekek korához
hatalmas méret
2. Ezeket a kritériumokat be kell tartani a babakocsik vásárlásakor
Ha döntést hoztak egy babakocsiról, tanácsos különös figyelmet fordítani a következő kritériumokra.

A gumiabroncsok és a kerekek a talajhoz igazodnak
Itt lehet választani a 3 típusú gumiabroncsok közül, akkor biztosan aggódnia kell, mit kell a babakocsija?

gumiabroncsainak
Kemény gumiabroncsok
Légkamra gumiabroncs
Mint mindig vannak előnyei és hátrányai: a különböző gumiabroncstípusokkal. Az alábbiakban felsoroljuk az Ön számára. Milyen előnyökkel jár a legjobban az Ön és gyermeke számára, annál jobban megismerheti.

gumiabroncsainak
nagyon jól csillapodott, ezért jól feszített
sima
csendes gördülési zaj
jó vontatás
A gumiabroncs nyomása rugalmasan állítható
alkalmas terep

viselet
A lapos talp veszélye
Ütemezze a javítási költségeket
Kemény gumiabroncsok
robusztus és érzéketlen
ideális a város számára
nincs meghibásodás veszélye
nem karbantartási hajlamú
vízálló
tartós

nem alkalmas a terepen
nincs rugócsillapítás / csillapítás
még a kis vibráció is közvetve
Légkamra gumiabroncs
csillapító
felfüggesztés
a két felső kerék jó kombinációja
ideális a város számára
nincs meghibásodás veszélye
nem karbantartási hajlamú
sima
közepes gördülési zaj
alkalmas terep

visszahúzott kövek a levegő kamrában
A kerekek mérete azonban hozzáadódik a gumiabroncstípusok jellemzőihez. Ez jelentősen hozzájárul a vezetési jellemzőkhez. Vagy inkább a városban, amikor bevásárlás vagy a szupermarketben ajánlunk kisebb kerekeket, ezek agilisak. De ha gyakoribbak a nem talpas terepen, parkokban vagy erdei utakon, akkor nagyobb kerekek is alkalmasak.

Elforgatható első kerekek a babakocsi maximális mozgathatósága érdekében
Sétáló kerekek
Végül eljutunk a forgó kerekekhez. Néhány babakocsi az első tengelyen van felszerelve. A forgó kerekek a saját tengelye körül 360 ° -kal elfordulhatnak, így a babakocsi szabályozása sokkal rugalmasabbá és manőverezhetővé válik.

Győződjön meg róla, hogy ezek a forgókerekek zárhatók. A meg nem érthető forgó kerekek általában az alvázon keresztül a gyermekre terhelhetik a rázkódásokat és az ütközéseket. Ez a megfelelő elégedetlenséget teremt az utódaiban ilyen emeleteken.

Ergonomikusan állítható magasságú nyomógomb az optimális kényelem érdekében
Sétáló ergonómia
A babakocsiban lévő nyomógombot, függetlenül attól, hogy melyik gyártónak kell állítania magasságát, hogy illeszkedjen mindkét szülő testméretéhez. Vannak jelentős különbségek az Ön és partnere méretében? Gyakran vannak problémák itt, amikor a babakocsiban lévő nyomógomb nem állítható. Várható a hát vagy a váll fájdalma, és mindannyian nem akarjuk.

A magasságban állítható nyomógomb lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén alkalmazkodjon a babakocsihoz a méretéhez, és így hosszabb sétákra is jól felszerelt.

Megerõsíthetõség – Meghajtva jobbra rendben van a kocsiban
Bébi kocsi összecsukható mérete
A legtöbb modellnek van egy hajtogató mechanizmusa, amely megkönnyíti a szállítást és a tárolást. Ennek a mechanizmusnak könnyen használhatónak kell lennie, és védelmet is kell biztosítania a nemkívánatos összeomlás és az ujjak / kezek megcsípése érdekében.

Ha egy autó van jelen, akkor meg kell mérni, hogy a babakocsi illeszkedik-e a csomagtartóba. Ha lépcsőket kell felmászni, akkor figyeljen a babakocsi súlyára is.

A megfelelő babakocsi fék még dombos terepen is
Baba babakocsi parkolófék
Egy másik fontos tényező, különösen a Wonneproppen biztonsága érdekében, a fék. Két különböző változat létezik, attól függően, hogy a modell a rögzítőféket vagy a kéziféket feldolgozza. Ma szinte minden modern babakocsit fékeztek. Ezek minőségét a gyártók folyamatosan javították az utóbbi években.

A fékhatás legalább két kerékre ajánlott, de a legjobb esetben mind a négy keréken. A rögzítőféknek egyszerre kell működnie mindkét hátsó keréknél, de szükség esetén gyorsan szabadulnia kell. Ha a babakocsival felszerelt babakocsi sportos is, akkor egy további kézifék és egy jó felfüggesztés ajánlott.

A babakocsi legfontosabb próbatestjei
Babakocsi teszt pecsét teszt
A babakocsi gyártójának meg kell felelnie bizonyos biztonsági előírásoknak. Ezért mindig figyeljen a globálisan elismert GS és a TÜV védjegyre. Ez a két pecsét együtt kerül kiadásra. A GS a tesztelt biztonságot jelenti, a TÜV tanúsítvány is nagyon fontos. Azok a babakocsik, amelyek TÜV pecsétet szeretnének kapni, ellen kell állniuk a legnagyobb terhelésnek. Nem minden stresszteszt alkalmazható a való életben. De biztosak lehetünk abban, hogy ezek a tanúsított termékek megfelelnek a német termékbiztonsági törvény minőségi és biztonsági előírásainak. Itt számíthat a babakocsi biztonságára és minőségére. A CE-jelölés az EK jele, és megállapítja, hogy az adott termék megfelel az érvényes EK-irányelvek követelményeinek. A CE-jelölés hasonló az „EU-útlevéllel“.

baby-roll szakértői tanács:
Döntöttél egy modellen? Nem számít, hogy ez egy babakocsi, egy babakocsi vagy egy buggy. Minden modellnél fontos, hogy fordítsanak figyelmet a jobbra, a jobb kerekekre / gumiabroncsokra. A többi kritériumot, mint például a rögzítőféket, a raktározást stb., Nem szabad megvetni. Ez magában foglalja a TÜV és a GS jelölést, és sürgősen figyeljen erre a két biztonsági és minőségi tömítésre.

3. Nagy kiegészítők és tartozékok a babakocsihoz
Fedezze fel a világot egy babakocsiban – mi lehetne izgalmasabb egy kis ember számára, mint amikor az anya vagy apa nyomta, miközben megismerkedett a környékkel? A babakocsi csak egy része a szülők gondtalan felszerelésének. A babakocsi különféle tartozékaival nemcsak a biztonságosabb közlekedést és a rugalmasabb felhasználást biztosítja, hanem különböző játéklehetőségeket. Szintén érdekes ösztönzők egy hosszabb utazásra – ha a környezet újra elveszítette lelkesedését. Továbbá, nem szabad megzavarni az időjárástól, megvédeni a kis kedvenceit az esőtől, a hótól és az éles széltől.

Találja meg a megfelelő babakocsit

A baba felfedez valami új és izgalmas környezetet minden egyes ébresztő percben. Különösen a közös séták és kirándulások a természetben okot adnak arra, hogy megkeressék, tanuljanak és csodálkozzanak. Kell készíteni az izgalmas túrák a friss levegő minden évszakban, ajánlatos, hogy a csecsemő autósülés, hibás, vagy a babakocsi megfelelő láb muff. Így hangulatos és vidáman meleg – még hóviharral is.

báránybőr footmuff
báránybőr footmuff
A KATEGÓRIAHOZ

Természetes hőszabályozás
vízálló
hővédelem
nyáron footmuff
nyáron footmuff
A KATEGÓRIAHOZ

Könnyű anyagok
bőrbarát és lélegző anyag
optimális hőcserélő
csuklós első
Universalfußsack
Universalfußsack
A KATEGÓRIAHOZ

alkalmas minden évszakra
Hőszigetelő anyag
cserélhető bélés
Winterfußsack
Winterfußsack
A KATEGÓRIAHOZ

hővédelem
Szél és esőálló
bélelt kapucnival
Ellenőrizze a babakocsi hosszát a babakocsi előtt is. Ez a gyermek céljától és életkorától függően változik. A hosszú baba láb zsák körülbelül 100 cm elsődlegesen a hibás, rövidebb modellek 75-85 cm alkalmasabbak a babakocsi. Néhány modellt egy további rekesz is meghosszabbíthatja, amit cipzárral lehet megnyitni.

Ezenkívül ellenőrizze az autóban található rögzítés típusát is. A lábfej rögzítve van az őrhöz vagy az üléshez? Az olyan csúszásnyílásoknál, amelyek hatékonyan megakadályozzák a csúszást, meg kell különböztetni a hárompontos és ötpontos övrendszereket. A cipő a teljes hosszában a cipõrõl könnyebb betenni és kivenni. Az idősebb gyermekek számára hasznos lehet a baba lábujját megnyitni alulról vagy kétirányú cipzáron keresztül. Ezután kinyithatod a Matschwetterben, és hagyd, hogy a gumicsizma figyelj.

Néhány lábszárazat eltávolítható bélésű, így melegebb és hűvösebb napokra is alkalmas. Az egyéb modellek valódi multifunkcionális tehetségek: A levehető felsőrészek egy pillanatra egy székre és változó matracra vagy egy színes játék takaróra alakíthatók.

Gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatja a gyermekülést a babakocsihoz
Nagyszerű történet az adapterek, amelyekkel a babakocsit a babakocsihoz lehet csatlakoztatni. Ily módon, akkor számos előnye van, többek között nem kell a korábban ébred eigeschlafenes baba, vagy tedd óvatos a baba helyet a babakocsi. Csak vegye ki a gyermeküléset az autóból, és tegye a babakocsira. Ez nem nagy dolog az egyszerű Click & Go rendszernek köszönhetően.

Az adapter természetesen bármikor eltávolítható is. Kérjük, ellenőrizze a babakocsi megfelelő kompatibilitását a babakocsival. Üzletünkben különféle adapterek állnak rendelkezésre.

baby-roll szakértői tanács:
Döntöttél egy modellen? Nem számít, hogy ez egy babakocsi, egy babakocsi vagy egy buggy. Minden modellnél fontos, hogy fordítsanak figyelmet a jobbra, a jobb kerekekre / gumiabroncsokra. A többi kritériumot, mint például a rögzítőféket, a raktározást stb., Nem szabad megvetni. Ez magában foglalja a TÜV és a GS jelölést, és sürgősen figyeljen erre a két biztonsági és minőségi tömítésre.

A babakocsi tökéletesen védett szél, eső és hó ellen
Sétapálya Raincover Raincover
Jó időjárás-védelem mellett a baba semmit nem kap széltől, esőtől, naptól és hótól, és békésen és nyugodt fekszik az autójában. A klasszikus esővédő úgy van kialakítva, hogy az autó felett húzható. Egy nagyobb vagy több kis lyuk biztosítja a babakocsi tartozékokat egy optimalizált levegőcseréhez. Végül is az utódoknak friss levegőre van szüksége az esővédő alatt. A kis, zárható nyílások megkönnyítik a baba fogását, hogy neki adják neki a palackot vagy a játékokat.

Amikor a cseppek a fóliára esnek, kellemes hátsó zaj keletkezik, amely sok gyermek számára már elaludt.

A KATEGÓRIAHOZ

A megfelelő fényvédő a babakocsihoz
De még akkor is, ha az édes nap több mint jó az emberekkel: Megfelelő védelem nélkül nem szabad menni a gyermekével. Ez nem csak egy megfelelően erős fényvédő természetesen egy esernyő vagy egy napellenző. Általánosságban elmondható, hogy mindkettő néhány egyszerű lépéssel felszerelhető a babakocsira. Győződjön meg róla, hogy a napernyőnek állítható szöge van, és a napellenzőnek rugalmasnak kell lennie. Mindkét esetben egy jó SPF ajánlott. Javasoljuk legalább egy UV-védelmet 50.

A KATEGÓRIAHOZ

Sétapálya napernyő napernyő
A megfelelő babakocsi játékkal az utazás felfedezés útjává válik
Pram lánc Bornino
A boldogság kedvéért még egy kis gyermeknek is szüksége van, ha a babakocsiban van. Logikusan, játékok megengedett olyan izgalmas kirándulás kihagyhatatlan: Tedd utódokat egy színes Kinderwagenkette öröm: Ez a babakocsi kiegészítők Csak befestigst egy klipet az autó. Vannak különböző attól függően, hogy a modell elemei a vezetéket. A gyermek eléri a színes elemek, és mozgassa őket a vezetéket. Bells, csörgők vagy Knisterfiguren jutalom az ilyen intézkedések egy vidám zajt. Ez felkelti és elősegíti a gyermeke érdeklődését, segítve a kedveseinek, hogy lelki fejlődésüket nevetségessé tegyék.

A KATEGÓRIAHOZ

4. Az ár döntő szerepet játszik a babakocsiban is
Természetesen az árat nem szabad figyelmen kívül hagyni a babakocsi vásárlásakor. A belépő szintű modell kap már 500 alatti €, a középosztály modellek között 500 € 900 € és a felső osztály felett 900 €. Az a döntés, hogy az olcsóbb modell elegendő-e az Ön számára, vagy hogy inkább egy kicsit többet költ, az alábbiakban.

Itt ismét felsoroljuk a különbségeket, de a drágább modell előnyeit is. Ha ezek nem eléggé vonzódnak hozzád, elég olcsóbb egy olcsóbb modell.

Különböző keréktípusok: drágább pneumatikus gumiabroncsokkal
Ergonómia: a drágább modelleknek gyakran állítható nyomógombjaik vannak, amelyek lehetővé teszik a szülők magasságának egyéni beállítását
A háttámla állítható
hosszabb élettartam
tesztelt biztonsági szabványok
a drágább modellek gyakran könnyebbek és kisebbek összecsukhatóak
Fenntartható anyagok
további extrák, például bőr fogantyú
5. Az elıiskolai vásárlási döntések támogatása táblázatos formában
Annak érdekében, hogy mindent el tudjon pillantani, itt van egy kis asztal a legfontosabb jellemzőkkel. A baby-walz segíteni akar Önnek a fontos, döntő oldalról.

Kombikinderwagen
sportkocsi
bricska
Kombikinderwagen sportkocsi Buggy
A gyermek életkora0 – 4 év1 – 4 év1 – 4 év
A gyermek súlya max. kgmax a 17. kgmax 15 °. legfeljebb 15 kg
Terepjáró képességCity, egyenetlen terepCity, egyenetlen terepCity
Ergonómikusan állítható nyomócsík állítható csúszó rúdja nem állítható nyomócsíkkal
KlappmechanismusJaJaJa
Fékek4 kerekek, elsősorban hátsó kerekekkel, elsősorban hátsó kerekekkel állíthatóak
Előnyök + fekvő és ülő helyzet
+ hosszú hasznosság + jól feszített
+ nagy, levegővel töltött gumiabroncsok
+ párnázott hevederek és védőpántok
+ Rögzítőfék + nagyon könnyű és agilis
+ kis összecsukható méret
+ egyszerű kezelés
+ nagy mozgathatóság
Hátrányok – magas beszerzési költségek
– nagyobb összecsukható méretek – nagyobb összecsukható méretek
– nehezebb rendszerint nincs beállítható tolókar