Babakocsi kiegészitők

Babakocsi kiegészítők

Italtartó kávéhoz vagy cumisüveghez-az egyik ilyen kiegészítő a babakocsi italtartó. Különösen a babakocsival gyakran letakadsz hosszú távolságokat. Miért kellene lemondania egy italról, forró kávét a hideg téli napokon vagy egy frissítő italt a nyár folyamán? De mi van, ha a gyerek siklik és két szabad kezed van?  Ezután a csésze könnyen megtalálja a helyet a pohártartóban. A babakocsi-pohártartók különféle formatervezési mintákban kaphatók szaküzletekben. Ha azt is szeretné, hogy a kisgyermek palackja mindig kéznél legyen, használjon két pohártartalmú tartóelemet. Mindazonáltal ügyelni kell arra, mielőtt megvásárolná, hogy a pohártartó valóban alkalmas a babakocsira. Néha a pelenkázó táska az úton van. Itt fontos az intelligens és kényelmes megoldás megtalálása.

Buggy Board – a nagy babakocsi kisebb változata

A vonzó babakocsi kiegészítők további praktikus példái közé tartoznak a hibás tábla vagy egy megfelelő gördeszka. Ezek edények idősebb testvérek a baba kell futtatni mellett kényelmesen nélkül minden alkalommal részt vesznek séták, így különösen a szülők, hogy a gondtalan és stresszmentes időt. A nagyobb gyerekek általában tele vannak büszkeséggel és türelmetlenségük a testvéreik megérkezéséért. De aztán rájönnek, hogy anya vagy apja most nem maradt kézzel. Ezen a problémán is van egy nagyon szép megoldás – egy hibás fórumon. Például a kis felhajtott lapokat görgőknek nevezik, amelyek a tolókocsi keretére vannak szerelve. Ezen a hibás fedélzeten a nagy testvérek nagyon boldogok lesznek, ha sétálnak a parkban. A nagyon kényelmes, még egy kis pótlólagos változat is létezik. Vásárlás előtt figyeljen a táblák szerelési útmutatójára. Talán ezek nem alkalmasak minden babakocsi típusra. Ha nem akar hallani két extra kerék csörömpölését mindenkor, akkor válasszon egy modellt, amely lehajtható.

Úton a nyaralás, vagy akár ideiglenesen elhelyezheti a babakocsi, ha az egyik nem szükséges, akkor részesülhetnek különböző típusú táskák, amelyeket fel lehet használni, például a csomagolás egy buggy gyors és vonzó, és hagyja por vagy jobb közlekedés. A rendelkezésre álló pushszék kiegészítők olyan nagyok, hogy mindenkinek van valami. Használja ki a lehetőséget, hogy nálunk megtalálja a megfelelő babakocsi kiegészítők az Ön és gyermeke, nem számít, ha keres a szép kiegészítők, gyakorlati részleteket vagy alapvető berendezéseket.

Babakocsihoz kiegészítők a szabadiőhöz, a biztonság és az időjárástól való védelem érdekében

Fedezze fel a világot egy babakocsiban – mi lehetne izgalmasabb egy kis ember számára, mint hogy az anya vagy az apukám lökdösni és ismerkedjen meg a környékkel? A babakocsi csak egy része a szülők gondtalan felszerelésének. A különböző kiegészítők a babakocsi nem csak biztosítja a még biztonságosabb közlekedés és rugalmasabb felhasználását, hogy a gyermek különböző játékokkal érdekes ösztönzést hosszabb útra -, amikor a környezet már elveszítette varázsát. Ne felejtse el az időjárás, és védje meg a babát vagy a kisgyermekét az esőtől, a hótól és az erős széltől.

Babakocsi kiegészítők-Soha nem lehet elég szórakozás

A boldogság kedvéért még egy kis gyermeknek is szüksége van, ha a babakocsiban van. Ez a társaság, és megismerkedik a világgal. Logikusan, a játékok nem hiányozhat egy ilyen izgalmas kirándulás: hogy a fiatalok egy színes Kinderwagenkette öröm: Ez a babakocsi kiegészítők Egyszerűen, egy klip az autó. A modelltől függően különböző számok találhatók a kábelen, amely az egyik végétől a másikig terjed. A gyermek megragadhatja a festett fából készült elemeket, és mozgatja őket a húzózsinórra. A harangok boldog csörgéssel jutalmazzák az ilyen akciókat. A babakocsihoz hasonló tartozékkal felkeltik és ösztönzik a gyermek érdeklődését. Segítség a megragadó játéknak az utódok szellemi fejlődésének előmozdítása érdekében. A festett fadarabok időjárásállóak, és gyönyörködnek a sétálás során.

Az alternatíva a hagyományos autó lánc, például a babakocsi kiegészítők COLLINA: csatolja a vicces zsiráf a vezetéket, és lehetővé teszi, hogy a gyermek érni. Az állat minden része rugalmas és mozgatható. A színes végtagok még mozgathatják a junior – ez érdeklődést kelt és elősegíti a koordinációs készségeket. A színes játék lánc csatolni kell minden olyan babakocsit: Legjobb méhek, nagy lepkék, kacsák, birkák és lovak a gazdaságban és a többi aranyos karakterek séta alatt szürke eget maga egy színes dolog.

A szél és az időjárás, a vihar és az eső – babakocsi kiegészítők minden évszakban

Az a tény, hogy a babakocsi nem csak egy tisztességes időjárási jármű látható legkésőbb a bébi-walz időjárási védőeszközeiben. Gyönyörű esővel gyalogolhat, vagy nyáron kiránduljon a parkba. A babakocsihoz szükséges kiegészítők megtalálhatók velünk. A gyermek megfelelő szállításához fontos tényező az eső elleni védelem. Ha Ön már rendelkezik egy PEVA babakocsival, megkapja a megfelelő esőkabátot baby-walz-ban. Ez minden kemény vagy lágy vontató kocsira alkalmas. Fedezze le a babakocsi levehető zacskóját a tartozékokkal és győződjön meg róla, hogy a gyermek jól védett az esőtől. Annak érdekében, hogy az átlósan eső esőcseppektől is biztonságos legyen, a cikknek van egy kis lombkorona. Állítsa be és még megbízhatóbb vízzárást biztosítson. Középen, ahol a gyermek ül, nagy boka van a babakocsi tartozékában. Ez egyrészt az optimális szellőztetést szolgálja, és közvetlen kapcsolatot biztosít a gyermekével. Ha a nap a felhők mögül kijön, egyszerűen húzza le az esőburkolatot a hordtáskáról néhány egyszerű lépéssel, és állítsa be a fedelet a megváltozott időjáráshoz. Természetesen az esőburkolat mentes PVC-ből és lágyítókból – csak a legjobb a gyermeke számára.

De még akkor is, ha az édes nap több mint jó az emberekkel-A megfelelő napvédelem nélkül nem szabad kijönni a gyermekével. A megfelelő erős fényvédő mellett ez természetesen árnyalatot is tartalmaz. Az ilyen babakocsi kiegészítők online megrendelését a baby-walz-ban: Itt különböző modelleket talál, amelyek könnyen csatlakoztathatók az autóhoz. Például a QUINNY napernyő nagyon népszerű – itt is szüksége van a megfelelő vágógépre, hogy lehetővé tegye a gépkocsi felszerelését. Az esernyő átmérője 70 cm, és kiegészítő UV védettséggel rendelkezik. Így a gyermek ideálisan védett a naptól, és élvezheti a jó időjárást anélkül, hogy kockáztatná a napégést.

Rendeljen kiegészítőket és babakocsit a babkocsi.org oldalán

Ha még mindig vásárolni kell a babakocsi tartozékokat, vagy akár ilyen járművet is szeretne kapni, nézze meg a baby-walz-ot. Itt megtalálja az autókat különböző változatokban, egy vagy két gyermek számára. A tárgyakat esernyőkkel, esőkabátokkal, sőt szúnyoghálóval is bővítheti. Készüljön fel minden elképzelhető helyzetre, és mindig optimális védelmet nyújtson gyermeke számára. A játékok sokasága miatt a gyermek mindig elfoglalt és boldog a nagy és kis utazásokon.

A push-székek kiegészítői a nyugodt kikapcsolódáshoz

Bébi túrán! Szeretne sétálni a kedvenceivel, vagy csak a legfontosabb feladatokat végezni. Olyan gyorsan, hogy a babakocsi vagy a praktikus babakocsi kicsomagolódott, és elment. De mi van, ha a gyermek nem kényelmesen elég, vagy túlterheltek a megjelenítések? Nem probléma az illeszkedő székekkel. Mert a mellvédláncok nem csak gyönyörűek, de számos funkciót is teljesítenek. Talán ez lesz a kedvenc unalmas, vagy akar elérni valamit – a babakocsi lánc van kialakítva, a foglalkoztatás. De ismerős tárgyként is szolgálhat. A Scion veszi sok új dolgot körülötte igaz, hogy izgalmas, de valami néha túl sok. -E a gyermeknek, akkor valami abban, hogy tudja -, mint egy szeretett kitömött állat, egy baba vagy egy Babakocsi – akkor koncentrálni valamire, hogy tudja, és úgy érzi, így kényelmes és biztonságos egyenlő. A babakocsi láncok számos különböző kivitelben állnak rendelkezésre, és szuper könnyen rögzíthetők. Természetesen, a lánc is egy vizuális csúcspontja a babakocsi, és fűszerezzük, és minden egyszerű design. Már teljesen rendbe a kedvenc, akkor távolítsa el a babakocsi kiegészítők, azonban így a gyermek nem tud jönni hozzá. A baba termékek nem csak csodálatosan néznek ki, hanem mindenek felett nagyon praktikusak és nagyok a mindennapi használatra.

Kényelmes és rugalmas – babakocsi kiegészítők

Az autóülés és a babakocsi minden formában és színben kapható. Általában már jól padded, és mégis egy kényelmes borító ténylegesen kötelező. Emiatt létre, egy speciális szövet mozogni a nedvességet távol a testétől, és tartsa a kedvenc száraz. Ezen kívül nagyon puha és ennivaló, és segít a kicsiknek, hogy a nagy test érzés. A babakocsi kiegészítők általában két dolgot csinálnak: funkcionális előnye van, és jól néz ki. A babakocsi paddal mindig új külsőt adhat a babakocsijának. Ezenkívül a pad könnyen mosható. Tehát nem kell aggódnia, ha a pad valaha is piszkos lenne. Ha a gyermek kényelmesen érezte magát a babakocsijában, akkor még hosszú utak sem jelentenek problémát. Összegömbölyödve egy takaró vagy hálózsák, a gyermek által támogatott nyakpárna megnyugtatja, hogy egy kis nap. Helyezzen egy babakesztyűt és egy változó matracot a babakocsiban, és készen állsz. Szövetből, fából vagy műanyagból készült, zajvédő kiegészítőkkel vagy anélkül számos változatban kapható. Brands mint például Kathe Kruse Sigikid Sterntaler és választotta az aranyos szövet variáns. Így Ön egyénileg dönthet a gyermeke preferenciáiról. Édes állatok vagy képek, amelyek zajt okoznak, zavarják a gyermekeit játékosan. Könnyen rögzíthető klip vagy tépőzárral, a babakocsi láncok könnyen csatlakoztathatók. Napsütéses nap egy évben, ez teszi egy jó alap, hogy egy babakocsi napellenző, így a gyerekek nem kapnak leégés. A hidegebb napokon azonban egy ennivaló láb muff, hogy a gyermekek elegendő helyet kínál rugdossa, és tartja a kis lábak melegen kell tartani. Sétáló kiegészítők általában állítható méretű és jól párnázott, ezáltal megfelel minden esetben a célját.