Babakocsik

Babakocsik

A babakocsik vásárlásánál mire kell figyelni, tessyók fel sokan leendő szülőkként? A babakocsi vásárlása kihívást jelentő feladat. De ne aggódjon: lehet igazán szórakoztató. babakocsikFeltéve, hogy megkapja a szükséges információkat. Minden releváns szempontot részletesen összeállítottunk és elkészítettünk. Így kaphat egy első áttekintést és békében a megfelelő választást. Látni fogja, hogy minél hosszabb ideig jár el az óvodai iskola, annál jobb tudod, mit és a baba kell.

Babakocsik fejlődése

A napi séta a babával a babakocsiban ma természetesen kérdéses. De ez nem mindig volt így. Alapvetően tartozunk a babakocsihoz a „szomszédunk“ Angliából: A 19. században, a saját utódaival a nagy társadalomban „en vogue“ lesz. Ennek érdekében fejlesztették ki az ötletet a korábban csak a szabadtéri házban használt négykerekű bassinet használatára. Az eredmény az első modellek csúszó opcióval. Elindul a babakocsi kora. Ezekben az első puskákban azonban a gyerekek csak akkor kezdhetnek ülni. 1880-ig csak az első babakocsit állították elő, hogy a csecsemőket nyomják. Ez azonban csak az 1920-as évekhez igazodik a felső osztályoknál. Németországban a vállalkozó Ernst Albert Naether a szalaggyártó ipar alapítója. Az ugyanezen név Zeitz-alapú vállalatát Zekiwa-nak nevezték el az NDK korszakában. Ezen a néven még ma is gyárt, beleértve a retro babakocsit is. A kocsi megjelenése a zeitgeistől függ. Például az 1950-es években a tervezők vettek részt az autóiparban. Ezért a korábbi modellek hajlított sárvédőkkel, díszlécekkel és néha hátsó lámpákkal is rendelkeznek. Az 1960-as és 1970-es években nagyobb hangsúlyt kapott a kényelem – például szellőzőnyílásokkal, kárpitozással, napvédőkkel és panorámaablakokkal.

A most népszerű vasúti kocsi a nyolcvanas években jön a divatban. A következő évtizedben a babakocsit kocogáshoz tervezték. Az új évezred elején az állítható magasságú csúszkák meghódítják a piacot. Ma a tervezés és a biztonság tökéletes keveréke a szülők számára kiemelkedő. Ezért a retro babakocsi is reneszánsz, és teljesen „be“. Annak ellenére, hogy a latin „retro“ szó valójában „hátrafelé“ jelent, ez nem jelenti a „visszavágást“. Inkább a retro hullám a „szerelmes emlékezet“ a korábbi időkben. Tehát a nosztalgikus babakocsival is. Hosszú ideje teljesen eltűntek az utcákról. Most már gyakrabban láthatja ezt a bájos társat. Az 1970-es és 80-as évek stílusában elhelyezett, nagy szóró kerekekkel és kosármedencékkel kiemelkednek a tömegből, és így vonzzák a figyelmet. Azonban nagyon kevés modell eredeti. A vonzó dizájn mellett a szülők modern kényelmet és biztonságot is igényelnek a baba számára. Mindez kombinálva van a modern retro tolószékekkel – és így elérik az elérni kivánt célt.

Babakocsik kiválasztása és vásárlása-gyorsan hozunk düntést

Egyes szülők számára a babakocsi nem csak szállítóeszköz a babának, hanem életmódbeli termék. Sok gyártó válaszolt elegáns és elegáns modellekkel.Mindazonáltal tanácsos figyelmen kívül hagyni az intelligens tervezést vásárláskor. Az előtérben vannak az Ön igényei és az Ön személyes élethelyzete. A babakocsi választéka hatalmas. De sajnos nincs olyan dolog, ami tökéletesen tökéletes minden helyzetben és minden helyen. Mindazonáltal természetesen megtalálhatja az egy vagy több „napi“ babakocsi számára is megfelelőt. Mielőtt elkezdené a kiválasztást, gondoljon át a saját helyzetén a következő pontokkal:
  • Babakocsi használata- A babakocsit általában három-négy éves koráig kell alkalmazni. A különböző korosztályok eltérő követelményeket támasztanak. Ha csak egy babakocsit szeretne az újszülöttnek, az elsődleges buggy egy fix kanapéval alkalmas. Ha a gyermeke így ülhet, csak kényelmes sportkocsira váltson. Használhatja addig, amíg a gyermeke körülbelül három vagy négy éves. Vagy azonnal eldöntöd egy állomáskocsit.Minden itt már integrált. Ha szüksége van egy manőverezhető, praktikus második autóra a városra vagy kis utazásokra, akkor a kompakt buggy a helyes választás.Feltéve, hogy gyermeke már önmagában is ül. Az ikrek és a különböző testvérek gyermekei számára is vannak olyan autók, amelyek megfelelnek az igényeknek.
Elhelyezkedés-Ha a babakocsi főleg a városban, ez azt jelenti: aszfaltozott utak, szűk utcák, szupermarketek, kis üzletek, lépcsők, ajtók, szegélyek, tömegből. A kihívások elsajátításához a babakocsinak agilisnak és könnyednek kell lennie. Ezért ügyeljen a kicsi elfordítható első kerekekre és alacsony holtúlyra. Ha túlnyomórészt a vidéki környezetben vezeti a babakocsit, ez mindenekelőtt göcsörtelen, egyenetlen utakat jelent. Ezért győződjön meg róla, hogy a babakocsi nagy légkereket tartalmaz. Ennek eredményeképpen a lökések párnázottak – ez kényelmesebb a kis kedvence számára.Ha utaznak a városban vagy durva terepen, inkább a nagyméretű légkamrás kerekekkel rendelkező babakocsit preferálják.

Anya és gyermeke babakocsival

Közlekedés: Gyakran szállítja azt az autóban, inkább egy kis összecsukható méret: Legalább a keret jól illeszkedjen a csomagtartóba. A könnyű súly előnye is: így a babakocsi a lehető leghátrányosabb helyzetbe hozható. gyakran használja a tömegközlekedés, például a metró vagy a busz, ez azt jelenti, hogy egyre ki, lehetőleg a platform lépcsőn, kis helyet a vonaton csúcsidőben. Ezért győződjön meg róla, hogy az autó kis súlyú és kompakt. Ez nem csak megkönnyíti a bejutást, be- és kiszállást az autóból.

Élethelyzet / tárolási lehetőségek: Ha egy apartmanház harmadik emeletén lakik, akkor döntő fontosságú, hogy a babakocsi a lehető legkönnyebb legyen. Mert vagy behozta a lakásba, vagy bedobta az alagsorba. A kombi babakocsi esetében ajánlatos a nehéz szállítócserét egy puha hordtáskával kicserélni. Vásárlásakor figyeljen egy kis összecsukható méretre, így helyet takaríthat meg. Ha földalatti parkolóban vagy a garázsban lévő parkolóházban él, akkor a babakocsi mérete és súlya nem döntő.

Melyik babakocsi a megfelelő?

Nem csak a babakocsi választása gigantikus – még a különböző típusok is sok kihívást jelentenek. Egy kis áttekintést adunk a különböző modellekről és az egyes berendezések opcióiról. És aki pontosan tudni akarja: itt megtalálható egy kis történet a babakocsi eredetéről. Első babakocsi-Ezek a modellek a klasszikus babakocsi volt, mielőtt az állomás kocsival egyre inkább felcserélnék őket. Különösen a nosztalgia szerelmesei, mostanában ismét keresnek. A mai debütáló autók, mint a knorr-baby, ötvözik az elegáns retro dizájnt és a modern kényelmet. Alkalmas az első alkalommal történő szállításra a csecsemőknek a születésről körülbelül hat, hét hónapra. Ezután a sportkocsik az ideálisak és hosszú időn át járultak. Itt megtalálja az ilyen „klasszikus“ babakocsik választékát.

Babakocsitípusok

Combi babakocsi

A népszerű babakocsi-babakocsi a leghosszabb élettartammal rendelkezik: a baba születésétől az óvodás koráig használhatja. Ezek a modellek az első és a babakocsi babakocsi tökéletes kombinációja. A modelltől függően, kombi babakocsik, amelyek erős káddal vagy lágy hordtáskával rendelkeznek az első félévben. Amint a gyermeke leül, megváltoztathatja a kombi babakocsiját a sportkocsival a mellékelt ülésegységgel. A kis ügyek a városban, sok szülő mellett a „kis testvére“ a sport autó: az agilis és kompakt buggy. Ezek a mi kocsiunk.

Babakocsihoz kocogó készlet

Babakocsi-készletek-A babakocsi-készletek kiterjesztett állomás. Ez magában foglal egy hordtáskát vagy hordtáskát, egy sportos autósülést és egy csecsemő fuvarozót is. Mindhárom egységet szükség esetén csatlakoztathatja a rackhez. A mellékelt gyermekülés lehetővé teszi a babakocsi átalakítását az úgynevezett Shop ’n Drive rendszerhez. Ez azt jelenti: Ha a baba vezetés közben aludni fog az autóülésen, akkor nem kell felébresztened, amikor érkezik: Csak húzza a kagylót a babakocsi keretére. Így pihenhet az ügyeiben, amíg a baba békében alszik. A modelltől függően az esőkabát, a szúnyogháló vagy a pelenkázó táska a szalagkészletek szállítási terjedelmébe tartozik. Íme egy áttekintés a kínált babakocsi készletről.

Buggies, sportkocsik és kocogók- ezek a feltételek a babakocsi mögött. A modelltől függően a háttámla félig vagy teljesen összecsukhatja, hogy a gyermek lefeküdjön. Nem számít, milyen kivitelt választasz: Fontos, hogy a kis kedvence már üljön a sajátjába! A kényelmes sportkocsik alkalmasak az átmeneti fázisra a fekvő rekesztől a babakocsiig (kb. Hét éves korig). A felszerelésük és a felfüggesztésük a kisgyermekek igényeihez igazodik, de az óvodás korig is felhasználható. A kombi babakocsi sportkocsik automatikusan beépülnek. Azonban lehetőséged van megvásárolni az ilyen modelleket külön kád vagy zsák nélkül. Ez különösen érdekes számodra, ha van debütáló autója, és megfelelő utódot igényel. Elképzelhető, hogy az első félévben a babát is elviszi, majd autóba vált. (Az érdekes információk a viselet hatásairól, a különböző bébi hordozókról és a pántokról itt vannak.) Mivel a sportkocsi kényelmes, de terjedelmes is, érdemes egy manőverezhető buggyot felvenni. A Buggies ideális babakocsi, kis utazások, üdülési utak, bevásárló utak és rövidlátogatás a nagyszülők számára. Kis méretükre, a kis összecsukható méretükre és kis súlyukra mutatnak. A háromkerekű buggy modellek fix vagy elfordítható első kerékkel a joggingok. Könnyű kormányozni és zökkenőmentesen és stabilan működtetni még nagy sebességgel is. Azonban nem minden kocogó alkalmas a kocogásra. Ez csak a TÜV által jóváhagyott modellekkel lehetséges, mint például a Joggster III TFK. A sportengedéllyel egy ilyen autót kap, ha olyan szempontok, mint a stabilitás vagy az öv erőssége megfelel bizonyos követelményeknek. Az „igazi“ kocogó kocogása azonban csak az egy évnél fiatalabb gyermekek számára alkalmas. Ezután stabilan ülnek ahhoz, hogy ellenálljanak a sokknak. Itt tájékoztathatod magad a különböző modellekről és választhatok ki a megfelelő hibákról.

Iker Babakocsi

Testvérek és iker babakocsik-Két gyermeknek két különböző típusú babakocsija van: A kettős ülésen a testvérek egymás mellett, egymás mellett, egymás mögött egymás mellett ülnek. A széles, kétüléses babakocsi különösen alkalmas az ikrek számára: mindkettő egymással foglalkozhat, és tiszta kilátással rendelkezik az elsőre. Az olyan modellek, mint a Zekiwa Sport Duo új vonala, különböző korú testvérek számára is alkalmasak. Itt két különálló nyugágyat, két férőhelyet, vagy gyermekei életkorától függően kombinálhatóak. Ha a kétüléses túl széles az Ön számára, akkor elérheti a keményebb tandem autókat. Ezek a modellek si Különösen alkalmas fiatalabb és idősebb gyermekek számára. Az idősebb ember ül előtt, a baba a látóterének hátsó ülésén fekszik. Mit kell szentelni, mint szülőnek? A szülőknél sok követelmény van a babakocsik számára – és a gyermeke is komfortérzetet és biztonságot élvez a korában. Ezért fontos, hogy intenzív tanácsot adjunk. Függetlenül attól, melyik modellt választja: A megfelelő oldalakon részletes és részletes útmutatókat is talál, amelyek a megfelelő szempontokkal foglalkoznak. Mindazonáltal a következő tényezők mindenki számára érvényesek: Mindig tartsa szem előtt a kerekeket. Mérete és állapota befolyásolja, hogy melyik útvonalon használhatja autóját. Nem minden kerékpár alkalmas minden felületre. Minél nagyobb a kerékpár, annál csendesebb a hibás hajtás, annál jobb a gyermeked a sokkokkal szemben. Ha elsősorban egyenetlen terepen és erdei utakon közlekedik, a (hátsó) kerekeknek legalább 25 cm átmérőjűnek kell lenniük. Emellett figyeljen az anyagra is: a levegő és a légkamrás kerekek ideálisak a dudorokhoz. Továbbá erősítik a babakocsi felfüggesztését. A nagy levegő vagy a Luftkammerrädern hátránya: az autó nem nagyon manőverezhető, hanem inkább merev. Ha elsősorban a városban használja a babakocsit, javasoljuk, hogy kicsi, elfordítható első kerekeket használjon – ezért mindig nem kell felemelni az autót, amikor az irányt változtatja. Különösen a keskeny üzletekben, forgalmas gyalogos övezetekben, buszokban vagy vonatokban fontos a vezetési kényelem, hogy az autó könnyen manőverezhető. A város aszfaltos járdái könnyű, tartós keménygumi kerekek. Bár nincs további tavaszi tevékenységük, ez alapvetően nem szükséges az aszfaltnál.

Kerekek típusú babakocsi

  • Tolófogantyú: Ahhoz, hogy a különböző méretű emberek hosszú távon problémamentesen vezethessék a babakocsit, a tolókarnak állítható magasságúnak kell lennie. Ha a csúszka hozzávetőlegesen a hasa gombjához érkezik, akkor az ideális pozíciót érjük el.
  • Iránynézet: A forgó ülésegység segítségével meghatározhatja a gyermek vezetési irányát. Ez segít abban, hogy egy babakocsi legyen: Így a gyermeke biztonságát és ismeretét átadhatja a veled való vizuális kapcsolat révén. Ezenkívül az irány és az irány rugalmas választéka is hasznos az időjáráshoz képest: szél, eső vagy erős napfény esetén az ülésegységet úgy forgatja, hogy gyermeke gyönyörködjön. Ez jobb védelmet nyújt.

Néhány gyártó kínálja a forgatható csúszkát a forgatható ülésegység (vagy ezen kívül) helyett – főként a buggyok számára. Itt egyszerűen átkapcsolja a csúszkát a másik oldalra egy kéz hullámával. Ez nemcsak a vezetés során változtatja meg gyermeke látószögét, hanem egy kicsit rugalmasabbá teszi a használatot: Ha a babakocsi különböző méretű kerekekkel rendelkezik elöl és hátul, az úttartástól függően megváltoztathatja pozícióját. A lengőkapu szelep másik előnye: A látási irány megváltoztatható akkor is, ha a gyermek alszik, és szemmel tartani kívánja. Azonban a forgócsúszka kevesebb és kevesebb modellt tartalmaz, mivel az első kerekeket a hosszú távú, „nem megfelelő“ terhelés hátrahagyja. A gyártók erre reagálnak, és alternatívaként egyre inkább kínálják a forgatható ülésegységet.

Alvó csecsemő a babakocsiban

Vásárlás kockázat nélkül: babakocsi mobilitás garanciával
A babakocsik sokat várnak. De mi történik, ha javításra van szükség? Ha vásárolta a babakocsiját a Babyartikel.de-től, két éven át gondoskodunk a cseréről és javításról. Fontos számunkra, hogy Ön és gyermeke is mobilosak lehetnek, amikor a kocsit be kell küldeni: ingyen kap egy csere babakocsit az áthidaláshoz.